Skiløb

Se hyttens placering på kortet her

Fjellheim ligger på seteren Fjellset.

LANGREND

 

Hardangervidda er et fantastisk langrendsområde. Fjellheim ligger på højfjeldet - det er bare at tage skiene på udenfor døren. Løypenettet er stort - med 220 km pænt preparerede og godt mærkede langrendsløyper.

 

I Fjellheim befinder du dig allerede på højfeldet, hvor skiløberne fra Geilo bruger formiddagen på at komme op. I hytten finder du løypekort til planlægning og vil du have dit eget kort kan det fås på de betjente hytter og på turistinformationen i Geilo. Download det evt. her. Vælg kortet for Grønnebakken.

 

 

 

OPKØRTE LØYPER

 

Løypenettet passerer lige nedenfor hytten - se billedet.

Løyperne bliver kørt op med varierende mellemrum - de mest populære dagligt i højsæsonen. Terrænet indbyder også til bare at tage turen ud over vidden. Se live kort over opkørte løyper.

 

Skiløyper på mobilen

Hold dig opdateret om løypeprepareringen.

Download Skisporets egen app.

 

 

ALPINT

 

Det kan lade sig gøre – men det er lidt besværligt…

 

Alpinanlægget i Geilo er et af Norges bedste. I alpinanlægget i Geilo findes 39 nedfarter, 3 terrænparker og Norges sejeste superpipe. Se løypekort her.

 

 

 

 

 

 

 

Der er to muligheder for at komme dertil fra hytten:

  • Stå knap 10 km på langrendsski til Geilo, lej udstyr, stå alpint hele dagen, og løb tilbage sidst på eftermiddagen. Husk at nå den sidste lift op på Vestliasiden, ellers bliver det en meget lang hjemtur..
  • Stå 3 km på langrendsski ned til bilen, kør 10 km til Geilo, stå på alpint hele dagen, og så retur. De 3 km op igen kan godt føles lidt lange når kræfterne er brugt på bakkerne. Køb evt. snescootertransport op.

 

Det er med sikkerhed ikke noget man ikke gør hver dag.

 

 

 

 

 

SERVERINGS-HYTTER

Inden for kort rækkevidde ligger der to betjente hytter – Grønnebakke (2 km) og Tuva (8 km). Varm saft og vafler på Tuva har for mange af vores børn været lige det der skulle til for at gå de første lange ture på egne ski. Husk at tjekke åbningstiderne – Tuva er ikke åben først på sæsonen og Grønnebakken kun i weekenden. En anden mulighed er Hakkesetstølen ovenfor Geilo (8 km), som også er fin hvis det blæser på højfeldet. Se åbningstider for alle hytter her.

 

Copyright © All Rights Reserved Dansk Norsk Skiforening